Terms and Conditions

When you order online on www.annaehitejames.com you agree with our terms and conditions.

Të dhënat që ne marrim

Të gjitha të dhënat që ne disponojmë për ju janë tërësisht të fshehta dhe janë të ndaluara për përdorim personal. Asnjëherë nuk do lejohet që këto të dhëna të dalin jashtë kompanisë tonë. Ne i përdorim të dhënat tuaja vetëm për proçesin e blerjes dhe dërgesës së produktit. Këto të dhëna ju keni të drejtë, sipas ligjit Shqiptar, ti mbroni dhe të na denonconi nëse ne nuk i mbajmë të fshehta. 

Kthimet

Pasi porosia eshte nisur nga ne ju nuk mundet me te anulloni porosine apo te ktheni produktin e porositur.

Kontakti

Gjithashtu kur na kontaktoni me formularin tonë, ju do të jepni vetëm një adresë e-maili, të cilën ne do e përdorim vetëm për t'ju kthyer përgjigje dhe për asnjë veprim tjetër.